Läs om vår resa + min skada

Vi var lite oroliga för flygresan i och med att vi inte visste hur hon skulle hantera att sitta fast i ett plan så många timmar. Det visade sig att vi oroat oss helt i onödan för det var inga problem alls. Hon fick ett eget säte mellan oss och njöt av nya intryck och sin iPad fylld med nedladdade klipp från Youtube. Sen sov hon i ungefär två timmar mitt i resan vilket gav Johan och mig chansen till lite egentid och matro.

Väl framme i värmen var hon utvilad och redo för nya utmaningar. Vi är ju lite nya på detta och hade svårt att hitta vår resevagn som kom på bandet för specialbagage. Vår transfer hann åka ifrån oss innan i förstod att vi stod vi fel band. Men till slut hittade vår nya resevagn (där den legat i 45 minuter och väntat) och vi fick då åka med en annan buss som tog oss till vårt hotell Lopesan Baobab.

Incheckningen gick snabbt och smidigt och vi var på vårt rum tio minuter efter ankomst. Vi kastade av oss kläderna och rusade ner till poolen och där blev vi kvar i stort sett resten av resan. Vem behöver hav när man bor på ett så pass underbart hotell som vårt?

Dagarna har gått och vädret har varit blandat men för en liten som vår dotter är det skönt att inte ha det som vi hade i Sverige i somras, det tog ju knäcken på oss alla. Vi var dock beredda med ett UV-tält Johan beställt från Jollyroom. Jag kan ärligt säga att utan tältet hade vår resa sett väldigt annorlunda ut. Där inne satt hon på dagarna och lekte, tittade på film och även sov middag. Alla som reser till värmen med barn borde ha med ett tält lika vårt. >>Klicka här<< får att se vilket vi valde.

Vid sidan om tältet var en av favoriterna den resevagn Johan också klickade hem.Han har blivit en supershoppare den där Johan. Vagnen är supersmidig, både att köra och fälla ihop. >>Klicka här<< för att komma till den.

Mot (vad vi trodde var) slutet av resan blev vi modigare och började redan prata om kommande resor och Thailand kom på tal. Egentligen skulle jag nog vilja åka på en charter till för att säkerställa att vi inte bara hade tur. Självklart gärna med >>Apollo<< som verkligen tagit så väl hand om oss under denna vecka och ännu mer de extra dagar vi blivit kvar nu.

Lopesan Baobab har så otroligt mycket aktiviteter för både stor och liten och vår dotter hittade sin favorit i deras minidisco som infaller varje kväll 19.30 där barnen får dansa och klappa hotellets maskotar Panchi och hans flickvän Patty. Jag gissar att vi kommer få sjunga deras sånger hela vintern nu. Jag är så glad och lycklig att vi valde att åka med just >>Apollo<< som bjudit oss på en av livets bästa resor och jag längtar redan till vår dotter växer upp och vi kan visa henne alla bilder från denna, vår första, resa tillsammans som familj.

Nu ligger jag här på rummet och väntar på läkaren som för tredje dagen i rad ska komma med mina sprutor. Vi vet inte exakt vad som hänt men det är något med musklerna, en bristning eller inflammation ligger nära till hands att tro . Just nu gör vi allt för att kunna få hem mig till Sverige men det kommer inte bli idag och enligt läkaren talar vi om TIDIGAST söndag. Dock vill mitt försäkringsbolag ha hem mig snarast möjligt för att det är dyrt att ha mig liggandes här. Men med tanke på vad jag betalar i premie så borde de vara glada att ha mig som kund ändå. Fortsätt gärna följ mig på >>Instagram<< så får ni löpande uppdateringar om mitt läge och tusen tack för allt stöd ❤️

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *