Éminence – Mangosteen Daily Resurfacing Cleanser

Märke: Éminence

Produkt: Mangosteen Daily Resurfacing Cleanser

Pris: 395 kronor

Storlek: 125 ml

Inköpsställe: >>Lyko<<

Produkttyp: Rengöringsprodukt med mild exfoliering från mjölksyror.

Bedömning: Den här produkten var egentligen Johans som jag tog över när jag såg den i duschen. Jag var så nyfiken när jag såg att den innehöll mangosteen som jag stötte på mycket på Bali. Det är en klassisk rengöring som du använder tillsammans med vatten, den löddrar minimalt och upplevs väldigt skonsam.

Doften är väldigt fruktig men passar tyvärr inte mig. Jag tycker inte heller att produkten är något extra. Den gör jobbet men inget jag skulle gå och köpa.

Dock så tror jag att den passar bättre för någon med känslig hy som ändå vill exfoliera. Jag uppskattar mer drag i produkterna och betyget baseras på det.

Betyg: 5/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *