Nuxe – Micro-Exfoliating Purifying Gel

Märke: Nuxe

Produkt: Micro-Exfoliating Purifying Gel

Pris: 149 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: Apotek Hjärtat

Produkttyp: Rengöringsgel med exfolierande effekt som du applicerar morgon och kväll.

Bedömning: För mig är rengöring en sak och exfoliering en annan men den här produkten har båda funktionerna i ett. I och med att det är en rengöring för dagligt bruk så är själva exfolieringen väldigt skonsam och mild. I mitt fall behöver jag komplettera med en annan produkt ett par gånger i veckan.

För den som gillar skonsamma och milda exfolieringar är detta en toppenprodukt och du jobbar aktivt med att få bort döda hudceller och får fram lyster lite hela tiden.

Om vi fokuserar på rengöringen i sig så är den lätt löddrande och gör sitt jobb. Den är anpassad för blandhy och ingår serien Aquabella, men jag skulle nog säga att den även passar normal och fetare hy. Den här har jag fått som ett pressprov.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *