L´Oréal – Pure Clay Glow Mask

Märke: L’Oréal

Produkt: Pure Clay Glow Mask

Pris: 129 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: >>Lyko.se<< https://advrl.com/pknOoucy

Produkttyp: Djuprengörande lermask som absorberar smuts från porerna och efterlämnar härlig lyster.

Bedömning: Den här hittade jag på ICA Maxi men den fanns inte i deras webshop så jag letade upp den hos Lyko.se istället. När du applicerar masken så låt den sitta till den stelnat, stressa inte med detta om du vil ha bästa effekt. Det står 10 – 15 minuter på burken men jag brukar låta den sitta tills den har stelnat helt vilket ibland tar drygt 20 minuter.

Masken absorberar smuts och orenheter från porerna och efterlämnar en härlig lyster. Använd denna med fördel upp till tre gånger per vecka. Självklart applicerar du med rena händer eller handskar och alltid på rengjord hud.

Produkten upplevs inte särskilt lyxig men jag tycker att den är prisvärd. Du får precis det du betalar för, vilket ofta är fallet med hudvård. Ett extra plus för att den är lättare att få bort än andra lermasker jag testat. Doften känns aningen stark men den maskerar den lite mindre trevliga lerdoften som jag gärna slipper.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *