Hada – Kuchibiru

Märke: Hada

Produkt: Kuchibiru (läppbalsam)

Pris: 99 kronor

Storlek: 7 ml

Inköpsställe: yasuragishop.se

Produkttyp: Cerat/läppbalsam

Bedömning: Som jag skrev i förra inlägget är cerat min arena och jag tror jag sett det mesta. Här var förväntningarna rätt höga, mycket tack vare att den övriga hudvårdsserien fått så otroligt fin kritik. Jag har dessutom fått testa flera av produkterna under ett besök på Yasuraghi som säljer hela serien från Hada. Tyvärr så levde inte just läppbalsamet upp till vad jag hoppats på. Men det är mycket möjligt att det passar just dig som läser detta.

Både doften och smaken fick mig att tänka på Försvarets hudsalva som jag använde mycket i tonåren. Jag såg att min svåger, >>Jonas på Café<<, faktiskt refererade till just samma produkt, men i positiv anda.

Jag gillade förpackningen som kändes lagom stor och lyxig men resten blev tyvärr en besvikelse. Jag är ute efter en mer följsam produkt som mer smälter in i läppen, den här hamnade mest ovanpå enligt mitt tycke. Nu håller jag tummarna för att de andra produkterna jag fick med mig som pressprover håller bättre än just denna. Kanske är just läppbalsam och cerat något jag är för insnöad på för att kunna uppskatta nya bekantskaper (?)

Betyg: 4/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *