Cool Derma Company – Advanced Hydro Clear & Calm Moisturizer

Märke: Cool Derma Company

Produkt: Advanced Hydro Clear & Calm Moisturizer

Pris: 375 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: coolderma.com

Produkttyp: Fuktbevarande aktiv ansiktskräm

Bedömning: Sällan eller aldrig har jag kommit i kontakt med en ansiktskräm som innehåller så här aktiva ingredienser och verkligen gör jobbet. I den här lilla tuben finns bland annat AHA och BHA som exfolierar samt jämnar ut hudtonen. Vi hittar även niacinamide som är vårdande och även den jämnar ut hudtonen.

Jag kom först i kontakt med Cool Derma under en pressresa i våras och har hållit ett nära öga på varumärket sedan dess. Den här krämen har jag använt till och från under året, främst som punktmarkör vid orenheter och finnar. Jag applicerar på problemområdet efter rengöring och sen sover jag med krämen så den får jobba under natten medan jag sover.

Cool Dermas serie Skin Fitness är framtagen för den fetare och mer orena huden (alltså min) och jobbar aktivt för att motverka just orenheterna vilket släpper fram en underbar lyster.

Betyg: 10/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *