Masque Bar – Black Gold Sheet Mask Charcoal +24gold

Märke: Masque Bar

Produkt: Black Gold Sheet Mask Charcoal +24gold

Pris: 55,20 kronor (ord pris 69 kr)

Storlek: 1 x 22 ml

Inköpsställe: >>Kicks<< (reklamlänk)

Produkttyp: Djuprengörande arkmask (sheet mask)

Bedömning: Den här masken är i samma serie som den jag recenserade senast. Arket känns behagligt (men inte lika lyxigt som den förra) och innehåller träkol som jobbar mot tilltäppta porer. Själva serumet innehåller flagor av 24 karats guld vilket förhöjer upplevelsen även om jag inte tycker att det gör något särskilt för huden. Dock som jag alltid tjatar om är känslan en del av upplevelsen och ska inte förringas.

Arkmasker är som jag skrev senast alltid väldigt kladdiga så var lite försiktig med hur du sätter på den och placera dig bekvämt för det droppar om du inte ligger ner. Försök att bara njuta medan den sitter på och bäst effekt får du efter 15 minuter. Du kommer känna när den torkar och då är det bara att försiktigt dra bort den och massera in överflödet på huden.

När jag drog av min mask kändes huden len och mjuk men inte riktigt lika glänsande som efter den andra. Jag ger den här ett lite sämre betyg men tycker ändå att det är en bra och rolig mask för den som vill ha en mysig stund för sig själv. Självklart ser du inga underverk efter en gång men i och med att priset är så vänligt kan du köpa på dig ett par och ta fram vid utvalda tillfällen.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *