Event med Najell på NK

Igår var jag och vår dotter inbjudna till ett mysigt frukostevent tillsammans med >>Jannike Ebbing<< och >>Najell<< på NK Lek & Baby. Syftet var att Najell skulle lansera en ny bärsele designad för föräldrar som vill fortsätta kunna vara vuxna och ha med barnen i sin vardag. Hur bra?

I och med att vi fick vår lilla tjej när hon var 11 månader så var det ingen självklarhet att använda bärsele. Vi försökte men det var verkligen en utmaning för i samma veva som hon lärde sig gå var hon mer intresserad av att utforska själv och inte sitta fast på pappas mage. Efter att ha hört mer om just denna sele (se nedan) så förstår jag verkligen de som kör den här lösningen. Det är sjukt smidigt att kunna ha med barnen överallt och ändå ha händerna fria. När jag var liten satt jag på pappas rygg har jag sett på bilder och det verkar ha funkat bra.

Förutom bärselen har företaget en hel den andra spännande produkter och med oss hem fick vi en supergulliga liten filt och en kudde. Kudden var nog mer för mindre barn men någon slängde den i badet när hon kom hem och trodde att det var något hon kunde flyta på. Filten blev en cape som hon svängde runt med likt en mantel.

Tusen tack Jannike och Najell för ett mysigt event!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *