Vichy – Liftactive Hyalu Mask

Märke: Vichy

Produkt: Liftactive Hyalu Mask

Pris: 499 kronor (Ord pris 575 kr)

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: apotea.se

Produkttyp: Ansiktsmask med hyaluronsyra

Bedömning: Jag fick hem den här produkten som ett pressprov och blev väldigt nyfiken då jag ständigt jagar hyaluronsyra som vi tappar naturligt med åren. Burken är lysande röd och ser nästan farlig ut i badrummet.

Du applicerar masken över hela ansiktet och låter den sitta fem minuter. Jag kör ju alltid lite längre för att jag i min enfald tror att det blir bättre så. När masken fått verka ska du inte skölja av den utan endast torka av överflödet. Kvar lämnas huden mjuk och sammetslen, du kan riktigt se hur bra den mår. Jag har alltid använt den på kvällen och låtit den få fortsätta jobba med huden en timma eller två efter att jag torkat bort allt extra. Sen precis innan jag går och lägger mig har jag gått på med en nattmask eller en olja för att fortsätta jobba mer aktivt eller bara kapsla in.

Jag gillar verkligen den här masken, allt från doft till effekt känns riktigt bra. Priset är ganska högt och den räcker inte superlänge och att använda den tre gånger per vecka som de rekommenderar kanske blir lite lyxigt. Jag skulle köra den som en helgmask när du har mer tid och kan unna dig att bara må bra.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *