Kocostar – Slice Mask Sheet

Märke: Kocostar

Produkt: Slice Mask Sheet

Pris: 34 kronor (ord. Pris 49 kr)

Storlek: 1 x 20 ml (2 ark)

Inköpsställe: >>Kronans Apotek<< (reklamlänk) Är det första gången du handlar hos dem får du 10 % rabatt på din order om du uppger koden KRONANFEBRUARI, gäller hela februari.

Produkttyp: Ansiktsmask med små symboler du klistrar på ansiktet.

Bedömning: Den här masken finns i olika varianter med olika symboler men fungerar på precis samma sätt. Jag har testat flera men väljer här att recensera dem ihop.

När du öppnar förpackningen ligger två ark där i som du får lirka upp. De är väldigt kladdiga, nästan som tapetklister. På arken sitter små symboler, på mina var det gurkskivor som du tar oss och klistrar på ansiktet. När du väl fått på alla (det är lite pilligt) så ser du väldigt rolig ut vilket får i alla fall mig på gott humör.

När det kommer till själva effekten är det tyvärr inte lika roligt. I och med att du punktbehandlar så får inte hela ansiktet sin omsorg vilket är synd. Sen är det inte heller världens rikaste produkt, det fanns inget extra i påsen vilket det brukar göra. På på plussidan ska sägas att de områden i ansiktet som hade en gurka på sig kändes mjuka och återfuktare. Det här är en fuktmask och det är något vi aldrig kan få för mycket av.

Masken ska sitta på 15 – 20 minuter och längre än så är inte nödvändigt för huden sög upp allt så den var nästan torr efter den tiden. Summan av allt är att jag tycker det är en rolig partymask som absolut har sitt tillfälle men förvänta dig inga underverk!

Betyg: 6/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *