GlamGlow – Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask

Märke: GlamGlow

Produkt: Bubblesheet Oxygenating Deep Cleanse Mask

Pris: 79,95 kronor (medlemspris)

Storlek: 1 pcs

Inköpsställe: luxplus.se

Produkttyp: Rengörande arkmask

Bedömning: Den här masken är en liten bubblig rackare som jobbar med rengöring och lyster. Med rena fingrar applicerar du den precis som vi gör i filmen nedan. I och med att den bara ska sitta i tre minuter så är det verkligen något som alla har tid med och borde ta sig tid för.

Jag skulle verkligen kunna rekommendera den och för att vara så billig måste jag säga att jag blev förvånad av den trevliga upplevelsen och resultatet den efterlämnade. Både jag och Emil var mycket nöjda efteråt och jag såg på hans hud hur otroligt rengjord den blev.

Kolla gärna på filmen om ni vill se när jag öppna Emils ögon gällande arkmasker.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *