Jag blev sjösjuk under lunchen med kaptenen

Jag skriver nu några rader på planet hem. Resan är över och jag är trött, glad och överväldigad av hela upplevelsen. Igår på vägen mot Rom var vi exklusivt inbjudna upp till bryggan och senare till den traditionella kaptenslunchen. Hela resan har överraskat mig gång på gång och så gjorde även den sista dagen. Tyvärr blev jag lite sjösjuk uppe på bryggan så jag fick besöka fartygets läkarmottagning för en undersökning. Jag har aldrig upplevt tidigare men tydligen kommer man havet på ett helt annat sätt uppe på bryggan. Som tur är gick det över fram mot kvällen.


Under vår härliga resa har vi inte bara haft sjukt kul med varandra utan också träffat en hel del nya vänner. Jag är så tacksam för allt jag fått vara med om. 

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *