Jag vill åka på kryssning med Bloggbevakning!!

Igår uppmärksammades jag på att Camilla Gervide a.k.a Bloggbevakning tagit upp mitt inlägg om >>Sydäng Bygg<< som snuvat oss på vår walk in closet. Hon tyckte att jag överdrev och att rubriken där jag skrev ”krossad dröm” var lite väl magstark. Jag svarade henne direkt att den självklart inte skulle tolkas bokstavligt för till och med jag fattar att det finns värre saker här i världen än att ha kläderna nedpackade i lådor, även om det ÄR jobbigt!

Idag fick jag höra att mitt namn dykt upp i hennes kommentarsfält vig ett annat tillfälle och den här gången i samband med en kryssning jag gjorde tillsammans med Royal Caribbean förra hösten. >>Hennes inlägg<< handlade egentligen om familjerna Perrelli, Wahlgren och Graaf som nyligen var på en tur i Karibien. Någon som kallade sig ”Klong vas” hade dock vänligheten att dra in mig och Johan i detta för den resa vi gjorde i oktober 2016 och påpekade att det absolut var tal om ett dolt samarbete. Direkt var Camilla där och började prata om förmånsbeskattning. Nu är det ju så att ska någon skriva något behöver det först upplevas om det ska kännas geniuns och äkta. Just precis därför åkte jag, Johan och ett gäng andra till Rom för att kliva ombord på Harmony of the Seas. Hur vår uppgörelse såg ut är det ingen som hört av sig till mig gällande och alltså ser jag ingen anledning att anmäla. Först måste alla fakta fram och gissningslekar känns rätt omoget måste jag säga.

Jag tror att Camilla känner sig lite understimulerad om hon känner att det är viktigt att ta upp den här typen av ”tips”, som hon kallar det. För att muntra upp henne tycker jag att någon borde ge henne en kryssning så hon får komma bort till solen och suga åt sig lite D-vitamin och kanske sörpla på någon god fruktdrink. Jag följer gärna med dig Camilla om det är okej, hör av dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *