Tar du hand om ditt hår?

<inlägget innehåller reklamlänkar> Idag råder det hudvårdshysteri bland oss men många glömmer bort sitt hår. För mig är det omöjligt att glömma för slarvar jag med framförallt min hårbotten får jag sota för det, big time! På vintern, eller egentligen redan i oktober, när det börjar bli kallt så får jag problem med min hårbotten som inte klarar väderomställningen från varmt till kallt. Det känns som om den spricker och det svider otroligt mycket, vissa nätter ligger jag och kliar timme efter timme. MEN, det finns bot för detta och jag har kommit i kontakt med riktigt bra produkter som funkar för mig. Just nu använder jag ett schampo från Kérastase i serien >>Specifique<< men kommer snart att testa två nya godingar som flyttat in i mitt lager.

  • Vichy Dercos, finns hos >>Apoteket Kronan<< och dessutom billigare än i butik.
  • Grazette Neccin, finns hos >>Lyko.se<< till specialpris just nu.

Jag hoppas att dessa kommer funka lika bra för vintern har ju bara börjat och jag tycker kylan är nog jobbig som den är utan att behöva ha en svidande hårbotten. I värsta fall får jag spara ut en rejäl kalufs och bära mössa inomhus.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *