Har ni koll på er hudtyp?

Gott nytt år vänner!! Hoppas ni hade ett toppenfirande och är redo för 2018. Vad kan vara ett bättre sätt att starta upp året på än med lite härliga hudvårdstips? Ni har säkert hört talas om Skincity och deras tjänst >>”hudtest”<< men om inte så kan jag varmt rekommendera det. Många av oss har lite dålig koll på vilken hudtyp vi faktiskt går runt med. Med hjälp av några frågor tar Skincitys hudvårdsterapeuter fram din hudtyp och rekommenderar dig olika produkter enligt en rutin.

Jag har full koll på hur min hud mår och arbetar men gjorde ändå testat i helgen för att få förslag på nya produkter att testa. Min terapeut heter Carolin och hon återkom efter mindre än 48 timmar (trots nyårshelgen) och gav förslag på hur jag ska jobba med min aningen feta och talgrika hud.

Enligt Carolin ska >>Exuviance<< vara en serie som passar mig. Jag har en del produkter från dem som jag fått genom ett tidigare samarbete med en annan sajt men tyvärr inte hunnit testa fullt ut. Nu tänkte jag att jag skulle komplettera min hudvårdsgarderob så jag klickade hem tre produkter. Jag väntar nu med spänning på att få se hur det här ska bli för min vintertrötta hy. När ni tar testat blir ni rekommenderade ett antal produkter som finns att köpa hos Skincity. Ni behöver absolut inte köpa någonting och hittar ni produkterna billigare någon annanstans så köp där istället, det är helt upp till er.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *