Vad händer i garderoben?

<reklaminlägg> Som ni vet är bygget nu i full gång och om inte allt för länge så kommer vi har den garderob som vi längtat efter i flera månader. Efter idag har >>M5 Bygg<< monterat i två dagar och om jag inte missuppfattat så kommer modulerna vara sammansatta och på plats imorgon. Det första jag kommer göra är att packa upp mina sista flyttkartonger som innehåller kläder som inte sett dagens ljus sedan i augusti när vi tillfälligt flyttade hem till mamma och pappa.

Jag är så otroligt glad att vi fick kontakt med just M5 Bygg som verkligen visat att det fortfarande går att lita på hantverkare. När det kommer till saker som man inte kan göra själv lägger man stora delar av sig själv (och sin plånbok) i någon annans händer, vilket kan kännas otäckt. Ni som går i renoverngstankar bör absolut >>klicka här<< och kontakta M5 Bygg för en offert. De tar sig an allt från mindre jobb till stora omfattande renoveringar.

Här ser ni hur arbetet har utvecklats under dessa två dagar. Det slutliga resultatet kommer senare för vi inväntar några hyllor som vi specialbeställd som kommer i månadsskiftet.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *