Transderma – Vitamin O Serum

Märke: Transderma

Produkt: Vitamin O Serum

Pris: 1 330 kronor

Storlek: 30 ml

Inköpsställe: >>Kicks<< (reklamlänk)

Användning: Det här är ett serum för dagen som du applicerar efter rengöring. Du duttar på det över hela ansiktet och låter sjunka in. Efter detta använder du din vanliga dagkräm. Var noga med att ha rena händer eller >>handskar<<.

Bedömning: Här har vi ännu ett serum från underbara Transderma. Priset är som ni redan vet ganska högt men det finns fog för det. När du applicerar det så hettar det till och det är viktigt att du låter det ske. Väl på huden ska det sjunka in ordentligt innan du går på med nästa steg i din rutin.

Efter regelbundet användande kommer du se hur den ger lyster och energi till din hud. Det här är perfekt för vintern när vi alla känner oss grå. Jag har tidigare skrivit om deras >>A serum<< med retinol som du med fördel kan komplettera med. Den här doftar lite starkt men det hör väl till aktiva produkter?

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *