Peter Thomas Roth – Pumpking Enzyme Mask

Märke: Peter Thomas Roth

Produkt: Pumpkin Enzyme Mask

Pris: 679 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: >>lyko.se<< (reklamlänk)

Användning: Exfolierande ansiktsmask som appliceras i ett jämnt lager efter rengöring. Används med rena fingrar eller >>handskar<<. Inget kladd i burkarna som ni vet.

Bedömning: Här har vi en mask som ska användas med försiktighet och jag vill varna er med känslig hud. Applicera ett tunt jämnt lager och massera försiktigt i cirklar. Det kommer sticka till och var extra försiktiga om ni har acne eller sår i ansiktet eller på fingrarna.

Det här är en kraftfull produkt som passar perfekt när du vill jobba upp lite lyster och få bort död hud. Överdriv inte och max två gånger per vecka är det som rekommenderas. Den doftar verkligen pumpa, något som jag inte är så förtjust i men som ger en genuin känsla.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *