Garnier – Super Hydrating Energizing Mask

Märke: Garnier

Produkt: Super Hydrating & Energizing Mask

Pris: 30,90 kr

Storlek: 1 mask

Inköpsställe: ica.se/butiker/maxi/motala

Användning: Klassisk arkmask som du applicerar på rengjort ansikte med rena händer eller handskar. Låt verka minst tiden ut, gärna lite längre.

Bedömning: Den här masken köpte jag på ICA Maxi och fastnade för förpackningen som stack ut i hyllan. Jag applicerade masken och reagerade direkt på att den hade en blå skyddande hinna som skulle dras av när masken satt på plats. Jag vet inte om det var för att det skulle vara lättare att få den på plats men det kändes helt onödigt. Alla masker av den här sorten är kladdiga och det får vi leva med.

Arket var precis som alla andra anpassat för en mindre ansiktsform så det tog en minut innan jag stretchat ut den så den täckte ansiktet på ett tillfredsställande sätt. När den väl var på plats placerade jag mig i sängen och väntade. 15 minuter står det på förpackningen men jag lät den sitta närmare 45 minuter (varför stressa när vi pratar om fukt?).

När jag avlägsnade masken var jag helt återfuktad och len som en baby. Resterna i arket duttade jag in i huden och lät det sjunka in innan jag fortsatte min rutin. Den här masken passar alla hudtyper.

Slutbetyget kunde varit ännu högre om masken inte luktat så illa och om passformen varit mer generös.

Betyg: 8/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *