Restylane – Eye Serum

Märke: Restylane

Produkt: Eye Serum

Pris: 610 kronor

Storlek: 15 ml

Inköpsställe: faceclinic.se

Produkttyp: Ögonserum som du applicerar med lätt hand runt ögonen.

Bedömning: Den här produkten har jag fått i någon goodiebag efter någon gala eller event. Jag har stött på Restylane fler gånger på liknande sätt och har aldrig köpt någon produkt själv. Just den här är ganska dyr så självklart var mina förväntningar höga.

När jag pumpade ut lagom mängd på mitt pekfinger märkte jag direkt hur tunn och lättflytande den är i sin konsistens. Jag föredrar alltid krämigare produkter men just runt ögonen accepterar jag lättare produkter, men det här var nästan löjligt.

Vid själva appliceringen försvann den likt vatten och jag kunde knappt få den att ligga kvar runt ögat utan den ville hellre rinna ner på kinderna så jag har svårt att säga att det gav någon effekt. Med tanke på det höga priset så hade jag gärna sett lite mer känsla där. Doften och förpackningen var till belåtenhet och höjer betyget ett aning.

Betyg: 3/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *