ICA – Ekologisk Rengöringsmousse

Märke: ICA

Produkt: Ekologisk Rengöringsmousse

Pris: 60,50 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: ICA Maxi

Produkttyp: Mild rengöringsmousse med aloe vera, kamomill och glycerin.

Bedömning: Jag kom i kontakt med den här rengöring i och med min tv-serie jag spelar in för ICA Maxi och vi hade med den i andra avsnittet. Självklart var jag tvungen att ta med den hem för att testa vad den gick för.

Jag har nu haft den som ett dagligt inslag i min rutin i ett par veckor och måste säga att jag är lite besviken. Den är inte dålig men inte heller något att skriva hem om. Det gjorde mig genuint ledsen över detta då jag hoppades att mina förväntningar skulle infrias men den får mig inte att känna mig riktigt ren. Dock så tror jag att den ska passa bättre för någon med känslig hy som uppskattar riktigt milda produkter som inte torkar ut.

Doften påminner mig om blandning av mandel och såpa vilket inte passar mig särskilt bra det heller.

Betyg: 5/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *