Maria Åkerberg – Olive Cleansing

Märke: Maria Åkerberg

Produkt: Olive Cleansing

Pris: 149 kronor

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: skincity.se

Produkttyp: Rengöringskräm med olivolja för torr, mogen och känslig hud.

Bedömning: Till att börja med vill jag säga att jag inte har vare sig mogen eller torr hud men däremot är den känslig så därför valde jag att testa den här milda rengöringen från Maria Åkersdotter.

Personligen uppskattar jag lite mer aggressiva rengöringar och tycker att den här är lite mesig. Med det sagt vill jag ändå lyfta fram den som ett bra alternativ för den som brukar blir röd och irriterad av löddrande produkter.

Den här krämen appliceras med rena fingrar eller handskar på torr hud vilket är lite ovanligt. Massera in ordentligt och tvätta sedan bort med en fuktat svamp eller handduk. Huden känns ren och mjuk efter användande men du får inte den där riktiga kicken som kommer av mer aktiva produkter. Foch med att den är så skonsam fungerar den även bra som rengöring för makeup. Doften är diskret och behaglig.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *