L´Oréal – Pure Clay Purify Mask

Märke: L’Oréal

Produkt: Pure Clay Purify Mask

Pris: 129 kronor

Storlek: 50 ml

Inköpsställe: Eleven.se

Produkttyp: Djuprengörande lermask

Bedömning: Den här hittade jag på ICA Maxi men den fanns inte i deras webshop så jag skrev eleven.se istället. Lermasken innehåller ren lera och eucalyptus som hjälper till att lösa upp smuts och rengör porerna. När du applicerar masken så låt den sitta till den stelnat, stressa inte med detta om du vil ha bästa effekt. Det står 5 – 10 minuter på burken men jag brukar låta den sitta upp mot 20 minuter för att verkligen låta den få göra jobbet.

Masken har också en sammandragande effekt vilket är bra för den med oren hy. Jag har haft en del problem den sista tiden och har kört på ganska hårt med den här rengörande masken och jag upplever alltid att hyn ser och mår bättre ut direkt efter användning. För bästa effekt behöver du köra 2 – 3 gånger i veckan. Självklart applicerar du med rena händer eller handskar och alltid på rengjord hud.

Produkten upplevs inte lyxig men jag tycker att den är prisvärd. Du får precis det du betalar för, vilket ofta är fallet med hudvård. Doften känns verkligen som lera vilket kanske inte är det roligaste.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *