Vart tar alla nappar vägen??

Ni vet att man alltid säger att tvättmaskinen äter upp strumpor men här hemma har vi ett annat problem. Alla nappar verkar försvinna. Jag bunkrade upp med en hel hög i somras och alla har olika motiv så att jag ska känna igen dem. Jag märker nu att en efter en försvinner och jag kan inte för mitt liv förstå hur det går till? När vi är ute och leker har hon aldrig nappen det är bara när hon sitter i vagnen och ska sova. Ibland plockar hon ut den självmant och ger den till mig vilket betyder att hon inte behöver den. Då stoppar jag den i fickan och sen får hon den nästa gång hon ska sova.

I och med att hon inte går på förskola så vet jag att det inte finns något annat naturligt ställe där de kan vara. Inte heller är hon den som slänger dem omkring sig när vi är ute. Min gissning är därför att hon har en hemlig gömma här hemma som jag inte hittat.

Hon är nämligen en liten lurig tjuv. Här om dagen anklagade jag Johan för att ha lånat och tappat bort min kam. Några dagar senare hittade jag den i den låda i garderoben där hon förvarar sina hårband och accessoarer. Alltså har hon hittat kammen och lagt den där.

Jag antar att det bara är att börja leta efter nappar och annat, den som söker han finner sägs det ju.

2 kommentarer

  1. Har två stycken tjuvar här hemma😂 när du hittar eran gömma, skriv ut vart//desperat morsa till tvillingar som gömmer sina nappar✌️❤️

    1. John Valencia

      Det lovar jag 😂😂🌸

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *