Tar du dina vitaminer?

En av de största trenderna just nu är att må bra. Sjukt egentligen att det ska behöva komma en trend för att vi människor ska få upp ögonen för hälsa och välmående. De flesta av er vet säkert redan att jag har en serie ihop med ICA Maxi på temat hälsa och skönhet och ni kan följa den via deras Facebooksidor eller via >>Youtube<<.  Bor ni i någon av de städer som har en påkopplad Maxibutik kommer ni varje vecka kunna ta del av tips, nyheter och erbjudanden som gäller i just er butik. Avsnittet släpps på tisdagar så håll utkik!

Idag skulle jag vilja slå ett slag för kosttillskott och vitminer. När hösten och mörkret kommer kan vi behöva lite extra energi och jag brukar alltid försöka lägga på lite vitaminer för att boosta mi kropp. Just nu äter jag varje morgon det ni ser på bilden nedan.

Först har vi lingonkapslar från >>Midnattssol<< som har anti age-effekt och går under kategorin ”skönhetskapslar”. Jag som har bott i Norrbotten som liten tycker att det känns härligt att få in lite norrländskt arv i min dagliga rutin.

Till höger står två sprayer från >>A to K<< som jag tar varje morgon. Den gula heter shine och innehåller vitamin D som boostar immunförsvaret. Den lila heter defence och innehåller vitaminerna C, D och B12 samt zink vilka även dessa bidrar till förbättrat immunförsvar men även minskad trötthet. Just vitamin D tas upp mycket bättre av kroppen i sprayform så då kör kör jag den så.

Ett glas juice slinker också ner och just den här innehåller morot och ingefära. Vill ni ha fler tips så kan ni kika på klippet nedan där träningsprofilen Kinna berättar om vad hon äter för att få ut maximalt av träningen.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *