Elene & Chris – Hydrating Face Mist

Märke: Eleni & Chris

Produkt: Hydrating Face Mist

Pris: 429 kronor

Storlek: 100 ml

Inköpsställe: eleniandchris.com

Produkttyp: Anti-aging face mist för alla hudtyper. En ansiktsspray som du kan bära med dig under dagen och använda vid behov.

Bedömning: Den här produkten har ett otroligt tunt och fint hål som gör att vattnet fördelas behagligt och jämnt över ansiktet. Just nu är min hud väldigt känslig och även om detta inte är en stark produkt så svider det lite vilket ligger hos mig, men ändå värt att nämna.

Den här används bäst genom att du sprayar lite på ansiktet när du känner behov. Ett par pump räcker och du kommer känna hur huden sakta återfuktas. Jag har alltid med en mist i väskan redo för stunder när jag behöver, vilket är ganska ofta med tanke på att jag jobbar framför upplysta skärmar. Huden tar faktiskt skada av att vi sitter i detta ljussken timme efter timma och vi behöver tänka på det redan i unga år.

Doften är behaglig och produkten är bra men bjuder inte på någon wow-upplevelse.

Betyg: 7/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *