Akademikliniken – Pure Radiance Cleanser

Märke: Akademikliniken

Produkt: Pure Radiance Cleanser

Pris: 479 kronor

Storlek: 200 ml

Inköpsställe: skincity.se

Produkttyp: Lätt exfolierande rengöringsgel som du applicerar på fuktad hud.

Bedömning: Den här produkten har jag fått som ett prov från Akademikliniken och jag har hört så mycket gott om deras hudvård att jag satte fart med den på en gång. Produkten kommer i en smidig pumpflaska som förenklar appliceringen. Du tar 2 – 3 pump i händerna och masserar upp ett lätt lödder.

Produkten är mild och du kan enkelt använda den varje dag. Den exfolierar lätt och jag upplevde att huden kändes ren och fräsch utan att på något sätt bli uttorkad. I den finns extrakt från äpple, grapefrukt och aprikos vilket känns fräscht!

Hade jag fått välja hade jag önskat att det var lite mer aktiv och haft mer drag i sig men i och med att den är mild så har den en bredare målgrupp och jag skulle säga att nästan vem som helst kan använda denna om plånboken tillåter.

Betyg: 8/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *