Midnattsol – Facial Cleanser

Märke: Midnattsol

Produkt: Facial Cleanser

Pris: 270 kronor

Storlek: 150 ml

Inköpsställe: midnattsolsweden.se

Produkttyp: Ansiktsrengöring

Bedömning: Midnattsol är ett svenskt varumärke som tagit fram en serie produkter baserade på extrakt från bär som vuxit under midnattssolens ljus. Jag bodde som liten i Luleå och är väl bekant med det speciella ljuset som du kan se där uppe. Företaget som startade 2014 har också asiatiska influenser och det är ju dit vi ständigt spanar för att se nya hudvårdstrender så detta bådar riktigt gott.

Deras rengöring har jag fått av Johan som haft Midnattsol som kund men jag vill redan nu understryka att det inte påverkar min recension. Jag skriver alltid det jag känner oavsett hur jag kommit i kontakt med produkten.

Just rengöring är enligt mig kanske det viktigaste steget i en hudvårdsrutin, det är där allt börjar. Midnattsols rengöring är i vit flaska med en bra pump som underlättar appliceringen när den står i badrummet. Jag gillade verkligen den här som vid kontakt med vatten bildade ett mjukt fint lödder och efter rutinen kände jag mig verkligen ren. Vissa dagar kompletterade jag med annan mer aktiv produkt men det är verkligen överkurs.

Produkten är mild men väldigt effektiv, en väldigt bra vardagstvätt. Doften är diskret men tilltalande.

Betyg: 9/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *