Tack 2018 – Du bjöd på mitt bästa år!

Det kan nog knappast komma som någon överraskning att det här har varit ett speciellt år för mig och Johan. I början på året valde vi att genomgå en utredning för att bilda familj med ett litet barn och redan till sommaren flyttade vår dotter in och med henne förändrades hela våra liv.

Ni har tidigare kunnat läsa min berättelse om hur det gick till när vi blev föräldrar och jag vill med detta inlägg egentligen summera 2018 som det bästa året i mitt liv. 2019 står runt hörnet och väntar och jag tror att det kommer bli minst lika bra.

Gott Nytt År, kära läsare! Hoppas att ni får era nyårsönskningar uppfyllda.

Jag älskar verkligen vår vagn från Stokke. Redan innan vi beslöt oss för att bilda familj så var jag sugen på att någon gång få dra runt med en sådan på stan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *