Nivea – Micellar Cleansing Water

Märke: Nivea

Produkt: Micellar Cleansing Water 3-in-1 Make Up Remover

Pris: 60,50 kronor

Storlek: 400 ml

Inköpsställe: Ica Maxi

Produkttyp: Micellärt vatten som fungerar som 3-1 rengöring och även för makeup.

Bedömning: Jag vet inte hur många av er som regelbundet eller någonsin har med micellärt vatten i era rutiner men om ni har så är detta ett bra budgetalternativ. Många av oss har ju någon gång haft en relation med Nivea och jag måste säga att deras produkter aldrig varit så bra som de är just nu.

Det här vattnet är ett rengörande steg i rutinen och kommer efter din vanliga rengöring. Hur noga du än är i ditt första steg kommer du alltid se att det finns smuts kvar när du fuktat din bomullsrondell och drar över ansiktet. Rätt otäckt!

Du sveper över hela ansiktet och kommer då få bort den sista smutsen som blivit kvar. Du kan även få med sminkrester och kan utan problem använda den på ögon och läppar. Jag upplever att den är bra och är absolut värd sitt pris. En bra budgetkompis!

Betyg: 6/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *