Masque Bar – Black Gold Foil Sheet Mask

Märke: Masque Bar

Produkt: Black Gold Foil Sheet Mask

Pris: 55,20 kronor (ord pris 69 kr)

Storlek: 1 x 30 ml

Inköpsställe: >>Kicks<< (reklamlänk)

Produkttyp: Djuprengörande arkmask (sheet mask)

Bedömning: Den här masken fick jag som ett pressprov inför nyår. Arket känns lyxigt och är med guldfolie och träkol som jobbar mot tilltäppta porer. Själva serumet innehåller lavendel som lugnar huden vilket alltid behövs när vi utsätter den för mycket påfrestningar. Just nu är det svenska vädret en påfrestning i sig så vi behöver all omsorg vi kan få.

Arkmasker är alltid väldigt kladdiga så var lite försiktig med hur du sätter på den och placera dig bekvämt för det droppar om du inte ligger ner. Försök att bara njuta medan den sitter på och bäst effekt får du efter 15 minuter. Du kommer känna när den torkar och då är det bara att försiktigt dra bort den och massera in överflödet på huden.

Jag gillar den här typen av masker även om peakenredan varit. Jag tycker att det är skönt att lägga den på ansiktet och sluta ögonen medan jag lyssnar på en podd eller ljudbok. För mig är känslan en del av upplevelsen.

När jag drog av min mask kändes huden sammetslen och återfuktad. Självklart ser du inga underverk efter en gång men i och med att priset är så vänligt kan du köpa på dig ett par och ta fram vid utvalda tillfällen.

Betyg: 8/10

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *